Vedete din Romania

#Adelina Pestritu casatorie #Adelina Pestritu nunta #Adelina Pestritu sarcina

Adelina Pestritu a spus “Da!”

Dupa ce a anunta ca este insarcinata in trei luni, Adelina Pestritu a fost ceruta in casatorie!

La scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatoreie, Adelina Pestritu si-a imbogaţit colecţia de tatuaje cu inca unul.La scurt timp dupa ce a fost ceruta in casatoreie, Adelina Pestritu si-a imbogatit colectia de tatuaje cu inca unul.

„Am un tatuaj, S.V. Steblea Virgil. M-a cerut in casatorie. Da, m-a cerut in casatorie. intr-o zi mai spre seara asa. Stateam noi asa si il aud: auzi, ia, ia ceva pe tine si hai sa ne plimbam. Vreau sa mergem pana la mare", a spus Adelina Pestritu, la Teo Show.
„Ajunsi la mare... era seara. Am zis sa ne plimbam pe plaja. L-am vazut ca se pune in genunchi, a scos inelul si iil vad ca se impleticeste repede: vrei sa fii sotia mea? Mai aveam putin si il intrebam ce a zis. Vizibil emotionata am avut o criza de ras de fericire. L-am ajutat sa imi puna inelul pe deget si i-am dat raspunsul mult asteptat: DA”, a mai spus vedeta.
„Nu facem nunta inainte sa nasc. Eu vreau sa incap intr-o rochie de mireasa. Facem intai botezul. Dupa ce facem botezul si totusi bebele se invata asa cu parintii, pac o punem de mare chermeza si anume nunta. La anul. Anul acesta o sa nasc, prin august. Sa vedem ce e, leu sau leoaica. Tema nuntii: poveste, basm. Nu stiu daca o sa vreau rochie alba. Posibil mai multe rochii, daca imi permite trupul”, a mai spus Adelina Pestritu, la Teo Show.

„Inca n-am investit in haine de graviduta. Umblu cu fermoarul descheiat la pantaloni. (...) il alint Bebelino. (...) Imi imaginam momentul de dinainte sa se intample. Am avut o banuiala ca se intampla ceva si am luat un test de sarcina. Asteptam, sa vad daca vine confirmarea sau nu. Vad ca se inroseste prima linie foarte repede si a doua, asa, ca e ceva timid. Am zis ca este expirat. Ma duc la Virgil si ii spun ca am o veste si i-am spus direct ca o sa avem un copil. El era cu cutitul in mana, taia ceva. Mi-a zis ca glumesc si am vazut cum se ingalbenise la fata. Nu stiam daca sa ma tin eu de ceva sa nu cad de emotii sau pe el. Era o stare de super-mare fericire, amestecata cu panica. Virgil a zis ca se duce la farmacie sa mai ia doua teste de sarcina. Cred ca s-a intors de trei ori ca tot uita ceva. Tremura tot, dar incercam sa ne stapanim emotiile, ca sa fim niste oameni maturi. (...) Am simtit ca trecem la un alt nivel. Intervin responsabilitatile majore,” a explicat Adelina Pestritu. .

De la o extrema la alta, in primele 3 luni de sarcina

“Aveam saptamani in care nu puteam sa ies din casa pentru ca nu știam unde ma vor lua starile de rau. Slava Domnului ca nu m-au tinut decat o luna jumatate. Acum ma simt perfect. in prima luna a sarcinii aveam stari de somnolenta. Dormeam și cate 14 ore legate, fara sa am dureri de cap. Cat despre pofte, in prima luna mi-aș fi dorit sa ma mut in frigider sau in sertarul cu dulciuri. Mancam orice mi-a spus Ioana (dr.) ca am voie. Daca ajungeam in vizita, frigiderul gazdei devenea tinta mea sigura. Pana nu-mi bagam nasul sa vad ce bunatati are la rece, nu ma lasam.

Aceste 3 luni au fost de la o extrema la alta.
In greutate nu pot spune ca am luat. Cantaresc mai mult cu un 1 kg și jumatate fata de perioada in care nu eram insarcinata. Dar sunt pregatita sa ma ingraș, sa ma transform, daca asta tine de binele și sanatatea bebelușului”, a decris Adelina Pestritu primele luni de sarcina. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare