Vedete din Romania

# Adelina Pestritu silicoane #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Adelina Pestritu: “Am apelat la bisturiu”. Motivul pentru care si-a pus silicoane

Adelina Pestritu recunoaste ca si-a pus silicoane dupa ce a trecut prin fluctuatii de greutate, care si-au pus amprenta asupra corpului sau!

Luna trecuta, Adelina Pestritu si-a invins toate fricile si si-a marit bustul, la un cunoscut medic estetician de la noi.

„DA, am apelat! Si o spun raspicat si cu toata convingerea, cu toate ca „se poarta” sa fii misterioasa si pretioasa cand vine vorba despre operatii de ordin estetic. Nu stiu daca e bine sau nu, dar eu iubesc sinceritatea. Desi in ziua de astazi, aceasta metoda de infrumusetare a trupului (care odata cu evolutia varstei sufera transformari) este inteleasa gresit, am curajul si relaxarea sa recunosc ca AM APELAT LA BISTURIU. A fost alegerea mea sa apelez la chirurgul estetician, insa asta s-a intamplat in urma unei serii de muuulte intrebari asupra acestui subiect si a unei analize amanuntite in ceea ce priveste doctorul care sa ma transforme la propriu in ceea ce-mi doresc. Respectiv intr-o femeie frumoasa si sanatoasa in acelasi timp. si cand spun sa ma transforme, realizez ca este vorba despre o imbunatatire a ceea ce natura mi-a daruit.

Nu-mi place sa fiu ipocrita si sa spun ca as fi putut ramane naturala toata viata, cand eu de fapt iubesc perfectiunea si frumosul. In capul meu, perfectiunea reprezinta echivalentul unei stari de sanatate bune si o  infatisare placuta.

O femeie are nevoie sa se simta bine in pielea ei, sa se simta frumoasa si sa aiba increderea de sine. Motivul pentru care m-am operat: Dupa cum prea bine stiti, in ultimii doi ani, am pierdut in greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slabi, nu este intotdeauna un lucru benefic. Si atunci am simtit nevoia de o imbunatatire”, a explicat Adelina, pe blogul ei.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare