Vedete din Romania

#Adelina Pestritu relatie #Adelina Pestritu barbat #vedete intern #adelina pestritu #showbiz

Adelina Pestritu, la bratul unui alt barbat!

La doua saptamani dupa ce anuntat ca se desparte de Speak, Adelina Pestritu si-a facut aparitia la un eveniment monden alaturi de un alt barbat, ridicand astfel semne de intrebare privind o noua relatie. 

Partenerul care a insotit-o pe Adelina este, de fapt, unul dintre cei mai buni prieteni ai brunetei, hair-stylist-ul Adrian Perjovschi, cel care i-a realizat schimbarea de look si care are grija in continuare de podoaba capilara. ,,Unul dintre cei mai buni prieteni” (Adrian Perjovschi), a scris Adelina Pestritu la descrierea fotografiei.

“Esti superba...faceti un cuplu frumos trebuie sa spun asta chiar daca iti este doar un prieten”, ,,Vai cata gingasie in zambetul ala! Esti o femeie de apreciat, chiar daca sufletul iti plange (ca, sigur asa e , nu poti nega asta) stii sa maschezi foarte bine acest lucru, te afisezi cu zambete largi pe fata! Bravo, asta e adevarata fata a unei dive, sa stie sa ascunda suferinta atunci cand iese in fata fanilor, in public! Cand ajungi acasa, sunt sigura , ca te “demaschezi” si-ti oblojesti ranile cum stii tu mai bine! Stiu ca e greu, dar o femeie puternica, ca tine , stie sa treaca cu brio peste orice obstacol! De fapt, viata pe tine te-a calit in astfel de situatii!’’ sunt doua dintre mesajele primite de Adelina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare