Vedete din Romania

#despartire adelina pestritiu # adelina pestritiu # despartire vedete #speak #vacanta vedete

Adelinei Pestritiu i se cere socoteala: "Esti datoare...!"

Zvonurile legate de despartirea Adelinei Pestritiu de Speak si mai ales tacerea celor doi alimenteaza imaginatia fanilor. Acestia au ajuns sa faca speculatii pe tema rupturii dintre cei doi si sustin ca probabil cei doi sunt foarte bine impreuna, insa au de lansat o melodie sau vreo emisiune si incearcasa isi faca publicitate cu aceste zvonuri.

Adelina se afla in Maldive, fara Speak care se pare ca lucreaza intens la melodia pe care o va lansa la sfarsitul acestei luni. Nici macar pozele cu vedeta in ipostaze fierbinti nu le mai pot lua gandul fanilor de la situatia relatiei acesteia cu artistul. 

"Adelina cred ca esti datoare fanilor tai sa faci lumina in relatia ta cu Speak! Pt cei care va urmaresc mereu si va sustin!! Oricum o sa se afle, dar cred ca cel mai bine e sa se stie de la tine. Parerea mea...", a scris una dintre fanele vedetei TV pe pagina acesteia de Facebook.

Adelina, despre care se spune ca a renuntat la cariera ei in Kanal D in favoarea relatiei cu Speak, nu a raspuns provocarii lansate de fani. Deocamdata niciunul dintre ei nu vrea sa comenteze aceste zvonuri, insa activitatea lor de pe paginile de Facebook ii arata ca doi straini.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului