Vedete din Romania

#adrian enache #iuliana marciuc #familie #copii #amanta #divort

Adrian Enache divorteaza pentru Iuliana Marciuc

Adrian Enache a hotarat in sfarsit sa-si faca ordine in viata. Dupa mai bine de 10 ani alaturi de Iuliana Marciuc , timp in care artistul nu a divortat, el s-a decis acum sa incheie primul mariaj pentru a-si petrece mai mult timp alaturi de Iuliana si fiul lor, Mihnea David Enache.

Cantaretul se desparte de sotia lui Corina dupa un mariaj de 15 ani. Ei au impreuna o fiica, Diana, a carei nasa de botez a fost chiar Iuliana Marciuc. 

"Da, divortez! Iuliana Marciuc este femeia vietii mele, il ador pe David, care imi seamana leit, simt ca are nevoie de mine mai mult timp si ca doar clipele petrecute impreuna cand il iau de la gradinita nu ne mai sunt suficiente. Si pe Diana, care sufera deocamdata, o divinizez, dar il indrageste si ea pe fratele ei si a inteles ca nu ma pierde, ca raman acelasi tata care o adora si va fi mereu alaturi de ea", a declarat cantaret pentru Click.

Dupa ce a avut doua familii timp de peste un deceniu, Adrian Enache a hotarat acum ca Iuliana trebuie sa fie singura femeie din viata lui. Cei doi au deschis impreuna un restaurant chinezesc la sfarsitul anului trecut.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare