Vedete din Romania

#romanita iovan #adrian iovan #divort #infidelitate

Adrian Iovan a fost infidel din prima zi de casnicie

Casnicia dintre Romanita Iovan si pilotul Adrian Iovan a avut probleme inca din prima zi. Surse din apropierea lor sustin ca necazurile dintre cei doi s-au datorat mai mult infidelitatii lui Adrian Iovan, care a inceput sa o insele chiar din prima zi in care au devenit sot si sotie.

Infidelitatea Romanitei Iovan este pusa intr-o alta lumina de noile dezvaluiri . Conform CanCan, relatia creatoarei de moda cu ziaristul Radu Popa a fost provocata de dorinta de razbunare pe sotul infidel.

Relatia lui Adrian Iovan cu doctorul ginecolog Mihaela Steriu dureaza inca de la inceputul casniciei cu creatoarea de moda. Romanita a discutat despre necazurile ei cu apropiatii care declara ca ea le-a marturisit despre infidelitatea constanta a sotului.

In ciuda problemelor, Romanita isi dorea un copil si dupa ce a ramas insarcinata cu Albert, Iovan i-a recomandat-o ca medic ginecolog chiar pe amanta sa. Dupa ce a aflat, Romanita s-a mutat la un alt specialist ginecolog, la Spitalul Filantropia.

Sursele apropiate mai sustin ca intre curse, Iovan obisnuia sa bea si o chinuia pe Romanita. Infidelitatea si bautura au fost motivele pentru care creatoarea de moda nu a mai putut continua casnicia in care statea de dragul copilului.

  •   2009-01-30
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii