Vedete din Romania

Adrian Mutu, debut pe micile ecrane

Adrian Mutu va putea fi urmarit in serialul "Il Fenomeno", fotbalistul acceptand provocarea de a fi filmat in viata de zi cu zi de dragul fanilor sai, povesteste Compact.

"Sunt fericit, emotionat si nerabdator sa vad reactia publicului dupa primul episod. Telespectatorii vor afla lucruri pe care nu le-am spus nimanui pana acum si vor vedea aspecte netrucate din viata mea si a familiei mele”, a declarat internationalul.

In serialul “Il fenomeno Adrian Mutu”, care incepe astazi la ora 22.30 pe postul Kanal D, fotbalistul va putea fi cunoscut in toate aspectele.

Povestile copilariei, primul meci de fotbal si prima minge adevarata, pataniile din scoala sau aventurile din vacante, traseul spre succes pe terenul de fotbal, ritualurile dinaintea fiecarui meci sau programele intense de antrenament, viata de familie, prietenii, locurile preferate de plimbare si cumparaturi, restaurantele frecventate sau viata din Florenta, toate vor fi dezvaluite in cadrul reality show-ului care i-a rotunjit bugetul lui Mutu cu 2.5 milioane de euro .

Emotii

"Sunt fericit, emotionat si nerabdator sa vad reactia publicului dupa primul episod. Telespectatorii vor afla lucruri pe care nu le-am spus nimanui pana acum si vor vedea aspecte netrucate din viata mea si a familiei mele. De asemenea, sunt multumit ca, in sfarsit, voi putea lamuri anumite chestiuni legate de trecutul meu fara ca vorbele mele sa fie rastalmacite de vreun intermediar", a spus Adrian Mutu.

Filmarile in Romania, Italia si Sua 

Filmarile au avut loc la Florenta, acolo unde vedeta locuieste impreuna cu familia sa, in Romania si la Miami, unde Consuelo , sotia fotbalistului, va da nastere celei de-a doua fetite a cuplului.

Adi Mutu a tinut neaparat sa inchida gura carcotasilor care clevetesc pe la colturi ca si-ar iubi mai mult fetita din casnicia cu frumoasa Consuelo decat pe Mario, baietelul sau si al Alexandrei Dinu, relateaza Gardianul.

Isi iubeste copii la fel 

Ca o dovada suprema de iubire pentru cei doi copii ai sai, fotbalistul si-a inscriptionat pe ghetele de joc numele lui Mario si al micutei Adriana, alaturi de drapelul Romaniei. Astfel, Mutu are tot timpul cu el simbolurile celor mai mari iubiri ale sale: fotbalul, cei doi copii si plaiurile natale.

Sportivul nu pleaca nicaieri fara ghetele sale preferate si este convins ca ele sunt talismanul sau norocos, ajutandu-l sa fie unul dintre cei mai mari fotbalisti ai momentului.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare