Vedete din Romania

#moarte #inmormantare #manele #florin salam #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, aparatoarea manelelor

Adriana Bahmuteanu a raspuns criticilor care ii reproseaza ca promoveaza manelele in emisiunea ei "La sueta cu Bahmu". Vedeta arunca cuvinte grele la adresa celor care nu accepta manelele si lauda solidaritatea de care au dat dovada solistii acestui gen muzical dupa moartea sotiei lui Florin Salam .

Bahmu a tinut sa apere manelele pe propriul blog, considerandu-i "filfizoni" pe cei care nu apreciaza acest stil muzical.

"Ipocritii care stramba din nas la auzul cuvantului "manea" ori se dezlantuie pe mese la petrecerile unde nu-i poate vedea nimeni, ori au un comportament de manelist in sensul peiorativ al cuvantului atunci cand nu-i vede nimeni pe strada", spune Adriana pe blog.

Tirada pro-manele a doamnei Bahmuteanu a pornit, se pare, de la moartea sotiei lui Florin Salam , eveniment care a unit comunitatea rromilor din tara si pe cea a manelistilor.

"Toti s-au dus cu mic, cu mare, la priveghiul sotiei lui Salam. Toti fara exceptie au solidarizat cu suferinta prietenului lor, i-au fost aproape in aceste clipe grele. Toti ar canta, daca li s-ar cere, fara sa pretinda nimic in schimb si fara nazuri de genul "eu nu cant langa ala ca-i mai fraier"", a adaugat Bahmu.

Stefania, sotia lui Florin Salam, a murit duminica si va fi inmormantata astazi. Conform traditiei tiganesti , Salam nu va mai canta sau merge la petreceri un an de zile dupa moartea sotiei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului