Vedete din Romania

Adriana Bahmuteanu este o romantica

Ana Maria Prodan revine cu un nou sezon al emisiunii “Pe contre”, difuzata de marti pana vineri, la Romantica. De aceasta data, vedeta nu va mai fi singura gazda din platou, ci va avea si o serie de colaboratori cu statut de invitati permanenti, relateaza Click. Astfel ca noul format va debuta cu Ana Maria Prodan la carma si Adriana Bahmuteanu pe post de invitata permanenta, in toate zilele de marti. Subiectul primei editii va fi unul incendiar - amantele celor mai puternici oameni politici, pe care cele doua vedete il vor intoarce pe toate partile.

Format nou, decor nou

“Am schimbat nu doar formatul, dar si decorul. Sper ca telespectatorii sa fie incantati de noii mei colaboratori ”, a declarat prezentatoarea. Locul Adrianei in studio va fi luat de Manuela Harabor , in zilele de miercuri, iar lista va continua pe masura ce se vor incheia si alte intelegeri, informeaza Cancan. Cert este ca prezentatoarea emisiunii va fi dublata in fiecare zi de catre un invitat care va aparea constant in aceeasi zi a saptamanii. Miza este cu atat mai mare pentru noua emisiune cu cat ea va fi difuzata la orele la care Teo Trandafir inregistra cele mai mari audiente ale postului pe vremea cand avea contract cu Romantica. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare