Vedete din Romania

#tv #blog #mihaela radulescu #adriana bahmuteanu

Adriana Bahmuteanu, incantata de plecarea Mihaelei

Adriana Bahmuteanu sustine plecarea Mihaelei Radulescu din televiziune. Doamna Prigoana glumeste pe seama Mihaelei si a lui Dani Otil, pe blogul ei.

"Diva ne paraseste si se muta la Cannes, sau la Monaco sau nu stiu prin ce coclauri iar plecarea e invaluita de oaresce mister. Pai cum altfel ne-am putea inchipui ca o femeie avida de publicitate, care si-a construit imaginea pas cu pas mai bine de zece ani muncind din greu sa dea acum cu piciorul la tot ce-a cladit, asa, pur si simplu? Sa lasi tu proiecte umanitare - extrem de banoase- aparitii la bine imbracati fashion icon in Ciao!, ditamai emisiunea tv cu mega buget, o armata de stilisti si filfizoni care-ti plimbau trenele - pentru ce?", scrie Adriana Bahmuteanu.

Bahmu sustine ca plecarea Mihaelei este oportuna din cauza scaderii audientelor emisiunii " Duminica in familie ", care ar fi dus la concedierea ei. Desi ii saluta plecarea Mihaelei, sotia lui Prigoana regreta ca prezentatoarea TV nu este "desteapta, serioasa, femeie cu capul pe umeri".

"Mi-ar fi placut s-o vad cu sotul ei devotat dar infidel si peste zece ani si sa nu-i simt in glas o urma de regret cand zice ca gusta si el din productia locala de curve, sa nu aud ca vrea sa se impace dar ca el n-o mai primeste ca l-a facut de ras, sa nu-i surprind lacrima din ochi cand zice ca renunta la cariera de parca cineva ar duce-o la taiere ", explica Bahmu pe blog.
  •   2009-05-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii