Vedete din Romania

#Adriana Bahmuteanu cearcane #Adriana Bahmuteanu operatie intinerire #vedete intern #adriana bahmuteanu #showbiz

Adriana Bahmuteanu, operatie de intinerire in premiera!

Adriana Bahmuteanu etse prima pacienta din Romania este prima pacienta din Romania care si-a injectat celule stem in pometi, pentru a-si diminua cearcanele si a conferi fetei luminozitate! Realizatoarea tv a apelat la aceeasi procedura pentru a scapa de durerile chinuitoare de spate!

“Am injectat niste celule stem in fata pentru rejuvenarea faciala. Am efectuat ambele proceduri in acelasi timp. A durat o ora jumatate cu totul. Avantajul fata de filerele folosite in cabinete, efectele sunt pe viata. Celulele stem recoltate din grasime au rol antiinflamator, cicatrizant, iar la nivelul fetei rol regenerativ.

Celulele stem sunt foarte utile pentru cearcanele pigmentate. Se pot injecta pentru umplerea volumului pierdut odata cu inaintarea in varsta. Acum va fi putin umflata cateva zile. Rezultatele finale se vor observa peste 6 luni. Este prima pacienta pe care o facem in Romania, iar in lume sunt foarte putine persoane. Costurile pentru coloana sunt in jur de 2000-2300 de euro”, a declarat unul dintre medicii care s-a ocupat de cazul prezentatoarei TV, conform wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului