Vedete din Romania

Adriana Bahmuteanu, totul despre sex

Omul de afaceri Silviu Prigoana si vedeta tv Adriana Bahmuteanu si-au propus sa lucreze la procesul tehnologic de procreare din care ar trebui sa rezulte un frate ori o sora pentru micutul Maximus , povesteste Curentul. 

Adriana a avut grija sa-i recomande colegului de breasla , Cristi Brancu , sa lucreze intens la procesul tehnologic impreuna cu sotia sa, Oana, pentru a putea avea si acesta un mostenitor.

Numai ca Adriana este de parere ca ei ar putea avea succes garantat doar daca ar face sex o data la doua zile. Experta in domeniu, Adriana le recomanda cuplurilor dornice sa aiba repejor mostenitori sa faca sex dimineata pe nemancate.

Cum Adriana nu pierde nici un prilej sa le tachineze pe fetele mai tinere, ea nu a pierdut prilejul oferit in cadrul ultimei emisiuni televizate in care a fost invitata pentru a lansa la adresa acestora .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului