Vedete din Romania

#copil #silviu prigoana #adriana bahmuteanu

Adriana si Prigoana mai vor un copil

Adriana Prigoana planuieste sa-i ofere un fratior sau o surioara lui Maximus Mihai. Bahmu urmeaza un tratament pentru a se asigura ca situatia tragica, cezariana la sapte luni din cauza fibromului uterin si moartea prematura a lui Darius Eduard , nu se va mai repeta.

Bahmu urmeaza un tratament pentru a asigura siguranta unei viitoare sarcini si a renuntat la vacanta in acest an pentru a se reface alaturi de Silviu si fiul lor Maximus.

"Si Adriana, si Silviu isi mai doresc un copil, pentru a trece mai usor peste pierderea unui fiu", a declarat pentru "ring" o sursa apropiata familiei Prigoana.

Vacanta in Statele Unite pusa la cale in urma cu ceva timp de Adriana si Silviu a fost anulata dupa tragicul eveniment. "Nu cred ca mai mergem nicaieri. Stam acasa cu baietelul. Ne mai gandim ce vom face, inca nu s-a terminat vara", a spus Bahmu.

Sotia lui Silviu nu a luat nici o hotarare nici cu privire la viitorul ei in televiziune. Chiar daca sefii de la Kanal D insista auspra semnarii unui nou contract pentru emisiunea "La sueta cu Bahmu", doamna Prigoana nu stie inca daca va reveni in calitatea de gazda a emisiunii din toamna.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului