Vedete din Romania

#whitney houston #autopsie whitney houston #moarte whitney houston

Afla cum arata Whitney Houston la autopsie!

Raportul final al medicilor legisti privind autopsia cantaretei Whitney Houston a scos la iveala ca aceasta a murit in urma unui amestec letal de cocaina si medicamente, iar trupul sau era plin de arsuri, cicatrici si urme de ace.

In raportul autopsiei regretatei artiste s-a demonstrat ca trupul sau a fost vizibil afectat in toti anii in care aceasta a abuzat de droguri si alcool.

La numai 48 de ani, cea care fusese considerata o diva, ajunsese o epava. Ii lipseau 11 dinti din fata, care erau inlocuiti cu o proteza, iar septul nazal era perforat din cauza cocainei prizate.

Organele interne erau deasemenea afectate ireversibil de droguri, astfel incat ficatul si inima nu se prezentau deloc intr-o stare buna. Una din arterele coronariene fusese redusa cu 60%.

Au fost descoperite si o multime de rani si arsuri, ca semne ale automutilarii sau a unor incercari mai vechi de sinucidere.

Whitney Houston a murit pe 11 februarie intr-o camera de hotel din Los Angeles, inecata in apa fierbite, dupa o supradoza de cocaina, marijuana si medicamente.

Sursa foto : electrolov3.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului