Vedete din Romania

#catalin maruta #scandal #alexandra stan

Alexandra Stan, scandal monstru cu Catalin Maruta: "A facut niste chestii foarte urate". Artista a izbucnit in lacrimi VIDEO

Solista Alexandra Stan (32 de ani) a facut o serie de dezvaluiri incendiare in ceea ce priveste relatia sa cu cunoscutul prezentator de televiziune Catalin Maruta.

Invitata in podcastul lui Damian Draghici, Alexandra s-a aratat extrem de deranjata de felul in care a fost tratata in ultima perioada, referindu-se in special la Catalin Maruta.

"M-a suparat foarte tare Catalin Maruta. Nu ne-am certat niciodata, dar acum chiar nu s-a mai putut. A facut niste chestii foarte urate care m-au deranjat, desi noi ne intelegeam foarte bine.

A trecut peste tot managementul meu, peste casa de discuri, peste deciziile noastre de a nu difuza un material, cu toate ca i-am mentionat data cand l-ar putea face public. El l-a facut cu trei saptamani inainte. Nu am de gand sa mai merg vreodata la o emisiune de-a lui, pentru nici un ban din lumea asta", a marturisit cu lacrimi in ochi Alexandra Stan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului