Vedete din Romania

#santatate Amalia Enache #amalia enache #slabit #probleme de sanatate #vedete intern

Amalia Enache a slabit brusc din cauza problemelor de sanatate

Amalia Enache a slabit brusc din cauza problemelor de sanatate suferite dupa nastere. Aceasta a reusit sa ajunga la o silueta de invidiat fara sa depuna niciun efort in acest sens.

Vedeta a pus totul pe seama oboselii, a noptilor nedormite si a alaptarii, insa de curand a aflat ca totul survine din cauza unei probleme de sanatate, ca urmare a nasterii. Amalia a devenit mamica unei fetite, Ama, in august 2016.

"Nu tin nicio dieta minune. Mananc mai mult decat de obicei. Am pus foarte multa vreme asta pe seama alaptatului, pe seama somnului intrerupt. In sfarsit am aflat misterul. Nu este o veste foarte buna. Este o dereglare de tiroida post-partum. vestea buna este ca am ajuns la greutatea din liceu. Vestea proasta e ca nu prea am ce sa fac in legatura cu asta.

Am vrut sa spun asta pentru ca s-a scris foarte mult despre mine ca am slabit si am fost foarte mult felicitata. si eu cred ca nu e o presiune corecta pentru celelalte femei care abia au nascut sa li se tot arate vedete care au reusit sa slabeasca.

Sa fii slab dupa ce ai nascut nu e principalul lucru, nu e o virtute. O virtute este sa fii o buna mama si sa iti vezi de ce ai de facut acolo, ca ai timp dupa aia sa si slabesti.

La mine a fost o intamplare. Am slabit pentru ca asa a vrut organismul meu sa reactioneze. Acum am 54 de kilograme. in sarcina luasem 15 kilograme, dar n-am plecat de la 54 de kilograme, ci de pe la vreo 60 de kilograme. M-am dus la 70 si in sarcina. Am slabit cam peste 20 de kilograme. cam asa. Nu am un merit in aceasta poveste. Ma bucur ca e asa si nu e invers, dar principalul lucru care trebuie sa ne preocupe este sanatatea.

Mananc absolut orice si mai mult decat de obicei. Nu am grija la alimentatie", a explicat Amalia Enache in cadrul unei emisiuni de la Pro Tv.

Sursa foto: 7est.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare