Vedete din Romania

#iubit Amalia Enache #sarcina Amalia Enache #vedete intern #amalia enache #showbiz

Amalia Enache, marturisiri despre tatal copilului sau

 

Insarcinata in 6 luni, Amalia Enache se simte mai bine ca niciodata! Prezentatoarea tv marturiseste ca “sarcina mea e perfecta. Pur si simplu nu mi-a fost niciodata rau, de niciun fel. Sunt chiar mai bine ca niciodata in perioada asta. Tot timpul glumesc ca daca stiam eu ca asa e insarcinata, umblam numai insarcinata”.

Prezentatoarea tv, care urmeaza sa devina mamica pentru prima oara doar peste cateva luni, a recunoscut ca „taticul e mai emotionat ca mine, inca de la bun inceput. E un copil foarte dorit de noi amandoi si pana una alta la mine, pentru ca este la mine, la purtator, eu simt tot felul de lucruri. Taticul o sa simta din clipa in care o sa i-l pun in brate”.

Intrebata cine este tatal copilului care urmeaza sa vina pe lume, prezentatoarea de televiziune a refuzat sa faca public numele acestuia, insa a vorbit despre eventualele planuri de nunta.

„Asa a fost viata mea, eu oricum am umblat, intotdeauna, cu oameni care prefera sa stea in spatele camerelor si asa va ramane si de data asta. Nu e o exceptie. de 19 ani de cand lucrez in televiziune, niciodata-niciodata nu am iesit in fata cu vreuna dintre relatiile mele si ar fi fost ciudat sa se intample tocmai acum. Nu urmeaza o nunta acum imediat. Planurile sunt foarte legate de copil. Principlul meu gand acum este legat de nastere si de acomodarea cu bebelusul si de ce am de facut… in momentul acesta, pentru ca mai sunt trei luni, toate optiunile sunt deschise. Prima dintre ele este varianta nasterii naturale”, a incheiat Amalia Enache.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului