Vedete din Romania

#amant #monica columbeanu #dezvaluiri

Amantul Monicai Columbeanu se destainuie

Monica Columbeanu este personajul principal al unui nou scandal cu tenta sexuala. Prespusul amant al acesteia, britanicul Richard, este gata sa dezvaluie adevarul. Probele aduse de el vor demonta declaratiile date de Monica cu cateva luni in urma.

Reporterul emisiunii " Acces direct ", de pe Antena 1, s-a deplasat pana la Londra, pentru a-i lua un interviu amantului englez care sustine ca a trait o frumoasa poveste de dragoste cu sotia lui Irinel Columbeanu.

Invitata in emisiunea lui Madalin Ionescu cu doua luni in urma, Monica Columbeanu nega pe atunci relatia cu Richard.

Moni s-a iubit de 20 de ori cu Richard?

"Richard este obsedat de mine si stie ca sunt casatorita. 80% din ce spune el sunt inventii. Am si un mail de la el in care imi spune `angel` (ingeras). Iri m-a sfatuit ce sa-i scriu dupa ce Richard a spus ca ne-am iubit de cel putin 20 de ori. Richard mi-a facut mereu complimente . Am incercat sa-l fac sa inteleaga, sa pastreze distanta. Se razbuna ca nu i-am cedat. (...) Din cate stiu, vrea sa obtina o viza pentru Statele Unite si pentru asta trebuie sa aiba aparitii in presa", spunea pe atunci Monica, citata de ring.

Acum insa, presupusul amant vine sa-i rastoarne versiune. Se pare ca acesta s-a hotarat sa dea in vileag totul abia acum pentru simplu motiv ca nevasta lui Irinel s-a purtat foarte urat cu el.

"Trebuie sa spun tot adevarul. Monica mi-a spus niste lucruri foarte urate. Si a fost foarte urat din partea ei. Intr-un fel... asta este ceea ce merita! Cred! Nu vreau sa fiu eu omul rau in aceasta situatie, dar asta s-a intamplat", a declarat englezul, citat de ring.

In acest sens, Richard a scos la inaintare o serie de probe, care vor fi prezentate in emisiune "Acces Direct", printre care si o inregistrare a unei discutii dintre el si Monica. Din conversatia celor doi, salvata pe telefonul mobil al acestuia, reiese ca englezul isi anunta venirea la Bucuresti pentru a se intalni cu sotia lui Columbeanu.

Moni: "Adu-ti . Vom merge la Marriott"

Richard: "Sunt foarte emotionat acum".

Mai mult decat atat, se pare ca cei de la "Acces Direct" detin stenograma unei conversatii dintre Monica si Richard, din care reiese ca doamna Columbeanu ar fi renuntat la o invitatie televizata de cateva mii de euro pentru a se putea vedea cu Richard.

Moni: " Buna dimineata !"

Richard: "Buna! Chiar ma gandeam la tine! Se pare ca maine voi fi in Bucuresti! Ai planuri pentru maine seara?"

Moni: "Nu, nu am..."

Richard: "Poate ne facem planuri impreuna..."

Moni: "Bineinteles... Sigur! Trebuie sa anulez o invitatie la un show de televiziune..."

Restul probelor vor fi prezentate in cadrul emisiunii "Acces Direct", de pe Antena 1, moderata de Madalin Ionescu la Antena 1.

 

Citeste si

Richard, despre Moni: "A fost initiativa ei sa ne sarutam"

Moni, catre Richard: "Nu inteleg cum cineva ca tine crede ca poate sa fie cu cineva ca mine?"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului