Vedete din Romania

#showbiz #monica gabor #corina caragea # inceperea scolii #copilarie vedete #vedete intern #prima zi de scoala vedete

Amintiri din copilarie. 10 vedete in prima zi de scoala

Vacanta s-a terminat, iar de luni, peste trei milioane de copii se intorc la scoala. Amintirea primei zile va ramane imortalizata cel mai probabil pe un telefon mobil, asa cum in urma cu doua-trei decenii fotografia facuta in prima banca, alaturi de Abecedar, era pastrata cu sfintenie intr-un album cu coperti groase. Au trecut si vedetele de azi prin emotiile primei zile de scoala. Iata dovada!

Elena Gheorghe

Sursa foto: 2.e-reporter.ro



Elena Gheorghe isi aminteste si acum ziua in care a calcat pentru prima data in scoala. Era imbracata in uniforma pepit si purta, regulamentar, o cordeluta pe cap. "Eram asa emotionata. Imi transpirasera mainile si ma tot jucam cu bentita pana am rupt-o. Norocul meu a fost ca stateam cu cineva drag in banca: cu surioara mea Ana, care era si mai si decat mine. Dar ne aveam una pe cealalta si asta conta si conteaza si acum cel mai mult!", a scris cantareata pe Facebook in dreptul fotografiei scoase din cufarul de amintiri.

CITESTE SI:

Era cel mai mare din lume, dar a murit... Imagini incredibile!
Mihaela Radulescu se "marita", dar nu Dani Otil este alesul!
4 vedete fara noroc in dragoste. Uite pe cine ocoleste Cupidon

Elena Basescu


Sursa foto: ziuanews.ro



Si tot alaturi de sora ei a ajuns la scoala si Elena Basescu. Ioana era cu trei ani mai mare si deja cunostea scoala bine, asa ca si-a condus de mana sora cea mica. "Am regasit cu drag o fotografie din prima mea zi de scoala alaturi de sora mea, Ioana, cel mai important sprijin al meu din acea zi. Ea mi-a explicat ca un om mare ce aveam de facut, iar asta mi-a dat mult curaj. Tin minte perfect acea zi si ma gandesc cu emotie la momentul cand voi retrai acele clipe, dar din postura de mama", a scris si Elena Basescu pe Facebook.

Laura Cosoi

Sursa foto: enational.ro




O amintire draga, din prima zi de scoala, a postat si Laura Cosoi. Abecedarul, penarul si pompoanele sunt nelipsite si din fotografia care i-a surprins aceiasi ochi mari albastri. "Imi amintesc atat de bine emotiile si trairile care ma incercau in prima zi de scoala!", a scris Laura in dreptul imaginii.

Sandra Stoicescu

Sursa foto: libertatea.ro




Cu celebra bentita cu pompoane si-a inceput scoala si Sandra Stoicescu. Nu i-au lipsit nici bluzita cu patratele alb-albastru si gulerasul apretat. Vedeta Antenei 3 spune ca aceasta este una dintre fotografiile ei preferate.

Monica Gabor

Sursa foto: unica.md


Sursa foto: spynews.ro

Cu un zambet strengaresc pe chip. Asa a surprins-o fotograful pe Monica Gabor la varsta de 7 ani, atunci cand s-a asezat pentru prima data in banca. "Semanam? Am fost si eu o fetita cu fundite...", a scris fosta doamna Columbeanu pe Facebook, alaturi de fotografia din copilarie.

Corina Caragea

Sursa foto: deviantart.com

Sursa foto:cancan.ro


Pe Corina Caragea, de la stirile sportive ale Pro TV, o stim mereu cu zambetul cat fata. Inse se pare ca atunci cand era mica era mult mai serioasa. Sau sa fi fost emotiile primei zile de scoala? Bruneta isi aminteste cu placere prima zi de scoala. "Am avut norocul sa am un penar mai tare decat cel chinezesc: primisem cadou unul in forma de cap de Mickey Mouse. Nu l-am schimbat toata scoala generala. Am avut si eu uniforma apretata ca toti ceilalti copii din generatia mea, bentita, dar niciodata pampoane sau codite, pentru ca am fost mereu tunsa baieteste", a povestit Corina Caragea pentru Pro TV Magazin.

Andreea Esca

Sursa foto: forbes.ro



Si tot cu bentita si tunsa scurt si-a inceput scoala si Andreea Esca. "Am  gasit o poza cu mine in prima zi de scoala. Vai, vai, vai... Imi cazuse si bentita pe ochi", a scris amuzata Andreea indreptul imaginii postate pe Facebook.

Aylin Cadir


Sursa foto: sundaypr.com


Sursa foto: unica.ro

In urma cu doua decenii, Aylin Cadir zambea la fel de strengareste ca si acum. Cu parul prins in doua codite, legate si ele, cum altfel, decat cu  doua pompoane, parea ca nu are nicio emotie si ca ii face chiar placere noul inceput din viata ei.

Lavinia Petrea


Sursa foto: stirile.rol.ro


Sursa foto: facebook.com

Nu la fel de relaxata a fost, in schimb, Lavinia Petrea. Stirista era pe vremea aia un copil foarte emotiv. "Eram extraordinar de timida si cuminte si nu am scos niciun sunet. Ma simteam urata in uniforma foarte, foarte apretata. Iar pampoanele din cap ma faceau sa imi fie si mai rusine. Imi amintesc ca le-am facut pierdute de cateva ori in clasa intai, in speranta ca nu voi mai fi obligata sa le port. Nu a fost asa. Avea mama rezerve", a povestit amuzata Lavinia intr-un interviu.

Smiley

Sursa foto: zilesinopti.ro


Sursa foto: dcnews.ro

O adevarata fotografie de colectie este si cea care l-a surprins pe Smiley in uniforma de "Soim al Patriei". Nicio emotie nu i se citea pe chip viitorului artist, semn ca dezinvoltura l-a caracterizat de mic.

Sursa foto: vakbladvroeg.nl

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare