Vedete din Romania

Ana Maria Prodan isi face baiatul fotbalist

Insarcinata in primul trimestru de sarcina, Ana Maria Prodan a marturisit ca, daca va naste un baietel, are de gand sa-l indrepte spre o cariera in fotbal. Astfel, copilul ar calca pe urmele parintilor, ambii pasionati de sportul-rege, poveesteste Gardianul. “Mi-as dori foarte mult un baiat si cred ca asa o sa se intample. Daca e asa, il fac fotbalist de mic!”, spune Ana Maria in ultima editie Gardinaul. Mai ramane doar ca si baiatul sa-si doreasca sa devina vreun golgheter de senzatie.

Va naste in Germania

Prezentatoarea emisiunii “Pe contre” de la Romantica a mai declarat ca nu va naste in Romania. “Cel mai probabil, o sa nasc in Germania. Asa o sa-l am aproape si pe Laurentiu, care are antrenamente mereu”, a mai adaugat impresara. Intre timp, cele doua fiice ale Anei Maria Prodan, Sara si Rebeca, au fost implicate intr-un accident rutier, in urma cu cateva zile, relateaza Ziarul.

Sperietura zdravana

Masina familiei Prodan, condusa de soferul personal al impresarei, s-a tamponat cu un alt automobil, in zona podului Baneasa. Sara si Rebeca nu au patit nimic, insa s-au ales cu o sperietura zdravana, atat ele cat si mamica lor. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare