Vedete din Romania

# anamaria prodan mama # ionela prodan moarte #ionela prodan #anamaria prodan

Anamaria Prodan, primul interviu dupa moartea mamei sale: "Am crezut ca o salvez pana in ultima clipa"

Anamaria Prodan trece prin cele mai grele momente din viata sa. Mama sa, Ionela Prodan, s-a stins din viata luni seara, la Spitalul Elias, unde era internata de o luna.

Sfasiata de durere, Ana a gasit insa puterea sa vorbeasca deschis despre problemele de sanatate pe care le-a avut mama ei. Cantareata era bolnava de cancer de aproape un an, insa Anamaria a incercat din rasputeri sa ii ascunda mamei sale acest lucru. Astfel ca pana in ultima clipa artista nu a stiut de ce boala sufera.

Ana a povestit tot, printre lacrimi, intr-un interviu pe care l-a oferit recent unei televiziuni:

„Noi am fost o familie atat de unita, adica suntem. Pentru ca ea pentru noi nu o sa moara niciodata. Am fost puternice impreuna. Mi-e asa, nu stiu cum vor fi zilele fara ea. In ultimul an am stat cat pentru zece vieti impreuna.

Au fost atat de multe speculatii, ea nu a stat niciodata intubata, nu a fost in coma. A fost atat de demna si nu a stiut niciodata de fapt ce are, pentru ca nu am permis nimanui sa spuna vreun cuvant. A fost o luptatoare desavarsita, probabil stia, dar, pe noi ne iubea atat de mult, incat avea incredere deplina. Si cand ma intreba ce are, ii spuneam: «Nimic». Doar: «trebuie sa facem niste analize, sa vad eu». I-am zis la un moment dat ca o duc sa-i fac o injectie, sa-i fac botox, i-am spus. Radeam de multe ori si eu de ceea ce puteam sa ii spun si zambea. Stiam ca stie, dar facea tot ceea ce-i ceream eu. Daca-i spuneam: «Astazi trebuie sa mergem cinci kilometri», cinci kilometri mergeam. Si-a dorit tare mult sa traiasca si am crezut pana in ultima secunda ca o s-o salvez. Intr-un an, nu stiu daca am plecat de langa ea de vreo 5-6 ori",
a declarat Anamaria Prodan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului