Vedete din Romania

#doliu Laurentiu Reghecampf #deces socru Anamaria Prodan #doliu Anamaria Prodan

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf, in doliu!

Momente grele pentru familia Reghecampf! Tatal lui Reghe s-a stins din viata!

Hary Reghecampf, in varsta de 69 de ani, a suferit un stop cardio-respirator duminica! Anuntul a fost facut de Anamaria Prodan, iar multi dintre apropiati au crezut ca s-a intamplat ceva grav cu mama acesteia. care are, la randul sau, probleme serioase de sanatate si a fost internata in spital zile bune.

Tatal lui Reghecampf a avut probleme grave de sanatate, iar in 2012, Harry Reghecampf a fentat moartea! Socrul Anamariei Prodan a fost transportat de urgenta la spital, acuzand probleme de respiratie.


„In urma cu sase ani, Harry a ajuns de urgenta la spital. Avea o respiratie sacadata si transpiratii abundente. Era intr-o stare atat de grava, incat medicii au anuntat atunci familia ca nu mai este nimic de facut si sa se astepte la tot ce-i mai rau. Barbatului i se descoperise un diabet in faza avansata si sansele de supravietuire erau minime. Poate tocmai de aceea, rudele au inceput sa se intereseze si de un loc de veci. Ba chiar si de haine de o eventuala inmormantare. Ce mai…era jale mare la Targoviste. Din fericire, dupa cateva zile de tratament si interventia prompta a medicilor, si-a revenit si a plecat pe picioarele lui din clinica. Din pacare, nu acelasi lucru s-a intamplat si acum, cand un stop cardio-respirator l-a doborat definitiv”, au declarat prietenii familiei Reghecampf, potrivit wowbiz.ro.

Hary Reghecampf suferea de diabet.

„A fost dus de urgenta la spital, medicii au facut tot ce au putut ca sa il tina in viata, insa, din pacate, azi-dimineata… a murit… Dureros, extrem de dureros sa vezi cum se scurge viata din trupul unei persoane atat de apropiata. Hary se confrunta cu mari probleme de sanatate. Reghe este, in acest moment, distrus de durere. isi iubea enorm tatal. Acesta l-a sprijinit tot timpul. Suferea de diabet, boala care a avansat in ultimele luni. Este o durere incredibila”, a spus un apropiat al familiei Reghecampf pentru cancan.ro.


Tot Anamaria Prodan a fost cea care a anuntat ca inmormantarea va avea loc pe 27 martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare