Vedete din Romania

#Anastasia Lazariuc casatorie #Anastasia Lazariuc sot #anastasia lazariuc

Anastasia Lazariuc, ghinionista in dragoste

Desi este mereu cu zambetul pe buze, Anastasia Lazariuc, in varsta de 64 de ani, nu a avut o viata tocmai linistita, mai ales ca trebuit sa se imparta intre viata de familie si cariera! Frumoasa cantareata din Republica Moldova vorbeste cu regret despre prima sa dragosate, casnicie care nu a avut un final fericit!

Prima dragoste a Anastasiei Lazariuc a fost Gheorghe Cringanuta, cu care s-a casatorit si cu care doi copii, Andrei si Ileana,

“Nu i-am dat niciodata motive sa fie gelos. Iar el era inalt, frumos si destept… intelept n-a fost, pentru ca daca era, nu ne desparteam. L-am iubit. Eram din acelasi sat, am invatat in aceeasi clasa. Am fost o sotie cuminte si o mama prezenta in viata copiilor mei. Am facut tot posibilul sa ma impart corect intre profesie si familie. Dar, probabil, nu poti obtine totul de la viata. Undeva trebuie sa pierzi. Iar eu mi-am pierdut sotul“, spunea vedeta intr-un interviu despre sotul ei, Gheorghe Cringanuta, care a cazut in patima alcoolului si de care a divortat in anul 1990.

”Nu am avut parte de siguranta, pentru ca de fiecare data atunci cand am crezut s-a dovedit a fi o iluzie si iarasi am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma bazez doar pe mine. Am fost impreuna 14 ani. Ne-am stiut din scoala, am fost colegi de scoala, in clase paralele, a fost dragoste la prima vedere, prima mea dragoste, l-am asteptat din armata, o dragoste frumoasa, curata si pura. Am crezut si mi-am dorit sa fie pe viata. Lucrurile, in schimb, nu au mers asa.
De multe ori m-am gandit – daca as fi fost fericita in familie, cred ca nu mi-as fi dorit cariera. Eu am facut lucrul acesta pentru ca nu am avut satisfactie in familie si atunci tot elanul meu, toata dorinta mea a fost muzica”, a mai spus Anastasia Lazariuc.

Cea mai cunoscuta relatie a Anastasiei Lazariuc este este cea cu Mihai Constantinescu.

 

“Niciodata nu am vrut sa ma marit cu Mihai Constantinescu. Nu s-a niciodata problema sa ma ceara de nevasta, el avea familie. Eu nu mi-am mai dorit niciodata sa ma recasatoresc dupa ce a murit sotul şi tatal copiilor mei”, martusisea Anastasia Lazariuc pentru wowbiz.ro in 2012. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare