Vedete din Romania

#Anca Badiu depresie #Anca Badiu silueta #vedete intern #showbiz #anca badiu

Anca Badiu, de la masura S la XXL. Cantareata a ajuns obeza!

Anca Badiu, fosta membra a trupei Class, acum in varsta de 37 de ani, a fost surprinsa zilele trecute la cumparaturi. Cantareata este de nerecunoscut: are chipul umflat si cearcane adanci.

Anca Badiu a luat cativa ani buni antidepresive ca sa scape de atacurile de panica si sustine ca din cauza acestui tratament ia in permanenta in greutate. In august, vedeta marturisea ca a oprit tratamentul si a inceput sa tina dieta. Comparativ cu acum o luna, artista s-a ingrasat si mai mult. Iata cum au surprins-o paparazzii wowbiz.ro recent, intr-un mall din Capitala, la shopping.

“Da, m-am ingrasat. Intr-o luna si jumatate am luat 10 kilograme pentru ca mi-a schimbat medicul tratamentul cu antidepresive. M-am ingrasat si ce sa fac? Asta sunt. Recunosc ca am si mancat, nu m-am abtinut de la nimic. Am baut cate 4 litri de lapte pe zi, imi place foarte mult laptele. Dar si mancare. Dar sunt fericita ca am incheiat tratamentul, dupa 4 ani si jumatate. Acum 4-5 zile l-am terminat si m-am si apucat de dieta si sport. Merg pe stadion si alerg. Bine ca sunt sanatoasa. Mai bine sanatoasa si mai plinuta. Dar acum ca am incheiat tratamentul, am inceput dieta, mananc multe salate cu ton, fructe, legume. De data asta, cand m-am vazut in poze ca m-am ingrasat, nu m-a deranjat. E prima oara cand nu ma deranjeaza, cand nu m-a afectat. Sunt prea fericita ca am incheiat tratamentul, ca ma apuc de cantat, revin pe scena, am si cateva evenimente, m-am apucat sa fac vocalize”, declara Anca Badiu in august pentru wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului