Vedete din Romania

#ucigasu' vs nikita #nikita #anca badiu

Anca Badiu: "Nikita sufera de schizofrenie"

Anca Badiu a fost acuzata de CanCan ca a discutat cu un membru al lumii interlope, Florin Ucigasu', despre intimidarea Nikitei (Mihaela Ispas). Ea neaga informatiile publicate de cotidian si face o declaratie soc: Nikita sufera de schizofrenie si a fost internata la un spital de psihiatrie.

Dupa declansarea scandalului "Ucigasu' Vs. Nikita", Anca Badiu s-a vazut nevoita sa clarifice lucrurile. Ea a publicat o declaratie lunga pe site-ul replicavedetelor in care acuza cotidianul CanCan de dezinformare si dezvaluie ca Nikita a fost diagnosticata ca suferind de schizofrenie paranoida cronica.

Anca sustine ca nu a vrut sa dezvaluie public acest lucru pe care l-a aflat in timpul procesului de calomnie intentat Nikitei. Avocata apararii a adus ca proba un certificat medical care sustine diagnosticul de schizofrenie si faptul ca acuzata a fost internata la Spitalul de Psihiatrie Domnita Balasa. Procesul nu a fost finalizat din cauza faptului ca insulta si calomnia au fost scoase din codul de procedura.

Anca Badiu intentioneaza acum sa redeschida procesul, dar spera ca Nikita sa primeasca ajutorul de care are nevoie. "Nikita este o persoana bolnava si ar trebui ajutata intr-un fel in favoarea ei, nu sa fie instigata sa participe la emisiuni sau articole unde sa creeze scandal, jignind fara motiv persoanele publice din jurul ei si inventand tot felul de lucruri neadevarate" a adaugat ea.

Nikita continua sa minta

NikitaDupa anularea actiunii in instanta, Nikita a fost invitata la OTV unde s-a laudat ca a castigat procesul. Avocata ei s-a vazut nevoita sa intervina telefonic in direct si sa o sfatuiasca sa nu mai declare lucruri neadevarate. In ciuda acestui fapt, Nikita a declarat, din nou, ca Anca Badiu a pierdut procesul de calomnie impotriva ei.

Acesta nu este singurul scandal in care a fost implicata Nikita in ultima vreme. Ea a trimis mai multe SMS-uri de amenintare lui Mihai Bendeac de la Mondenii, mesaje pe care el le-a facut publice.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare