Vedete din Romania

# andra scandal # andra tarif #andra

Andra, implicata intr-un scandal dupa ce a sustinut un concert. Suma pe care a cerut-o a fost criticata dur

Andra este implicata intr-un scandal dupa ce a sustinut anul trecut, de Ziua Femeii, un concert i Targu-Mures. Un politician al Partidului Oamenilor Liberi, sustine ca Primaria a platit o suma imensa pentru recitalul artistei, bani pe care reprezentatantii orasului i-ar fi putut folosi in scopuri mult mai importante.

Dan Masca, politicianul care se arata contrariat, sustine ca primaria a platit artistei 47.000 de lei, aproximativ 10.000 de euro pentru un spectacol de 40 de minute.

„Acum ceva luni am cerut să mi se comunice cât a costat cântarea Andrei and band, cântare facturată de firma condusă de soțul Andrei, Măruță. Familia Măruță comunică primăriei că ei nu sunt de acord să mi se comunice.

Procesul este în desfășurare, dar între timp am ajuns să văd unul din contracte și mizeria găștii vesele din primaria PNL-UDMR-PSD și a cântareților ce fac milioane din bani publici, dar în același timp unii fac pe marii activiști civici.

Ca idee, dotarea laboratorului de robotică din Colegiul Papiu, din surse private, via Fondul Științescu a fost de 45.000 lei. Cât o cântare a Andrei de minim 40 minute. De Ziua Femeii se puteau dota vreo 4 laboratoare de banii risipiți, iar aceste laboratoare se puteau folosi ani de zile de sute/ mii de elevi și profesori”, scrie Dan Mașca pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare