Vedete din Romania

Andra invata pentru carnetul de conducere

 

Cu toate ca Andra se afla intr-o perioada foarte agitata, impartindu-se intre repetitiile pentru show-ul “Dansez pentru tine” si promovarea noului sau album “ Dragostea ramane ” pe care l-a lansat pe piata in urma cu o saptamana, artista si-a gasit vreme si pentru scoala de soferi.

In urma cu trei saptamani frumoasa artista si-a luat inima in dinti si s-a inscris la scoala de soferi si cu toate ca nu a facut decat cateva ore de cursuri, Andra se descurca de minune si a descoperit ca este chiar mai frumos decat se astepta.

“Imi place foarte mult sa sofez si chiar daca traficul din Bucuresti este atat de agitat, sunt nevoita sa iau carnetul ca sa ajung mai usor la repetitii, la emisiuni si chiar la concerte. Abia astept sa conduc si astfel sa nu-i mai chiuni pe tata si pe Catalin care ma ajuta sa ajung in diferite locuri; vreau ca de acum incolo sa ii duc eu pe ei acolo unde au nevoie “, a marturisit incantata artista.

Andra a povestit ca prima sedinta a fost cea mai grea , dar in fiecare zi totul devine mai usor si spera ca finalul celui de-al cincelea sezon “Dansez pentru tine” sa o gaseasca la volanul propriei sale masini .

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare