Vedete din Romania

Andra, machiaj de cinci ore

Cantareata a filmat, saptamana trecuta, cel mai recent videoclip al ei, la piesa "Un lucru sa-mi dai". Filmarile au avut loc la studiourile Mediapro din Buftea si au durat aproximativ 20 de ore. andra a lucrat timp de trei zile cu coregraful Paul Gheorghe pentru a avea miscari perfecte in ultimul sau videoclip.

Machiajul extravagant , tinutele spectaculoase, decorul inedit, multi dansatori si buna dispozitie sunt doar cateva dintre atuurile celui mai nou videoclip al Andrei, la piesa “Un lucru sa-mi dai”, pe care l-a lansat chiar ieri, in “Happy Hour”, emisiunea iubitului sau.

Machiaj extravagant

Machiajul a fost asigurat de Dana Argesan si a durat nu mai putin de 5 ore, iar parul i-a fost aranjat in trei feluri diferite, unul mai extravagant decat celalalt, relateaza Ziarul.

"Da ma marit cu tine"

In aceeasi emisiune, solista i-a facut o surpriza de proportii lui Maruta, ieri, la emisiunea ”Happy Hour”, cand a venit imbracata cu un tricou, inscriptionat cu mesajul ”Yes, I’ll marry U”, in traducere “Da, ma marit cu tine”.

Pentru ca a fost intrebata de semnificatia acestui text, andra a pus gaz pe foc si i-a transmis iubitului ei ca mesajul ii este dedicate, povesteste Click.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului