Vedete din Romania

Andra, perfuzie cu vitamine si glucoza

Andra a ajuns pe mana medicilor, dupa o saptamana la care a fost supusa la grele incercari. Inmormantarea bunicii lui Catalin, programul halucinant de antrenamente pentru show-ul “Dansez pentru tine”, dar si de concerte, precum si o stare de slabiciune pe care a resimtit-o cateva zile la rand, au culminat cu o vizita la spital unde i-au fost administrate vitamine si glucoza in perfuzii , relateaza Ziarul.

Saptamana trecuta a fost extrem de dificila pentru Andra. O serie de evenimente nedorite, alaturi de concerte si antrenamentele obligatorii, dar si o stare de oboseala accentuata si o devitaminizare s-au sfarsit pentru artista pe patul de spital.

Dupa o saptamana in care s-a pregatit pentru tango si dansuri populare internationale, cu 24 de ore inainte de cea de-a treia editie a show-ului “Dansez pentru tine” de la Pro TV, solistei i-au fost administrate vitamine si glucoza.

Dupa ce starea sa de sanatate a fost ameliorata datorita medicatiei prescrisa de medici, Andra a constientizat ca a fost la un pas sa nu mai intre in competitie si ca astfel ar fi putut pune in pericol sansele copilului pentru care danseaza.

Cazul Andrei nu este singular. Mihai Botezat, partenerul Cristinei Rus, a facut o intindere la picior, in cursul saptamanii, iar in seara concursului, datorita efortului depus, durerea a revenit mai acuta ca prima data.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare