Vedete din Romania

#probleme cuplu #andra #divort #andra maruta #catalin maruta #Andra si Catalin Maruta

Andra si Maruta, probleme in casnicie? Andra, in lacrimi, in direct la TV

Andra si Catalin Maruta sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbizul romanesc si nimeni nu se asteapta ca cei doi sa ajunga vreodata la divort. Cu toate acestea, Andra a izbucnit in lacrimi, in momentul in care a fost intrebata intr-o emisiune tv ce o deranjeaza cel mai mult la Maruta.

Andra se afla chiar la emisiunea lui Maruta, cand Dana Rogoz le-a luat celor doi un interviu despre viata de cuplu. Emotionata, Andra a izbucnit in lacrimi. "Comunicarea si respectul definesc iubirea noastra. Nu avem secrete. Ma deranjeaza multe lucruri la Catalin, cel mai important este telefonul, sunt deranjata ca este dependent de telefon. O casnicie este si despre compromisuri. El este genul de om care ma motiveaza sa fiu mai buna. Foarte multi oameni au o impresie gresita despre Catalin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, rade mai mult, este partea buna dintre noi doi. Ma faci sa plang...", a declarat Andra.

"Peste 50 de ani ne vedem intr-un azil de batrani, jucand carti cu prietenii nostri", a mai spus vedeta despre cum vede viitorul alaturi de Maruta, noteaza evz.ro. Cat despre secretul casniciei lor, Catalin Maruta, dezvaluie: "Eu cred ca e vorba de sinceritate, de respect si de comunicare. Ma enerveaza ca nu am mai mult timp sa petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, in schimb Andra spune imediat ce o deranjeaza. Andra este o persoana cu o intuitie foarte puternica, de multe ori am ajuns la vorbele ei. Cea mai mare fericire a Andrei este sa isi vada familia fericita".

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare