Vedete din Romania

#andra #maruta #casatorie

Andra si Maruta se casatoresc astazi religios

Deoarece este un familist convins, dar si pentru ca a fost extrem de ocupat cu ultimele pregatiri inainte de nunta sa cu Andra, care va avea loc azi, la Targu Jiu, Catalin Maruta n-a pus acasa .ro/ geana " title="geana">geana pe geana in ultimele trei zile.

Vedeta PRO TV a refuzat pana si celebra petrecere a burlacilor si i-a trimis la plimbare pe prietenii care au tot incercat sa-l corupa la un chef de pomina, cu bautura si striptease .

Catalin Maruta si Andra au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru nunta.

Pentru ca vor ca totul sa decurga perfect, cei doi indragostiti s-au ocupat personal de ultimele detalii inaintea fericitului eveniment, care va avea loc azi, la Targu Jiu, in prezenta a peste 700 de invitati, motiv pentru care Catalin nu a mai dormit de trei nopti:

 “Ma aflu acasa , la Targu Jiu, de cateva zile si mi-am petrecut tot timpul pe insula, ocupandu-ma de pregatiri. Sunt foarte multumit, sunt sigur ca invitatii mei se vor simti foarte bine”, a declarat Maruta, pentru Click!.

Continuarea in Click


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare