Vedete din Romania

#DVD Andre Rieu #Andre Rieu ambasador onorific al Bucurestiului #vedete intern #andre rieu #showbiz

Andre Rieu, ambasador onorific al Bucurestiului

Celebrul violonist Andre Rieu a primit vineri titlul de ambasador onorific al Bucurestiului, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Hanul Gabroveni din Capitala.

"Ati fost langa noi nu numai la bine, dar si la greu, atunci cand toata natiunea era greu incercata, ati sters o lacrima de pe obrazul unui popor care isi plangea tinerii rapiti in tragedia oribila de la Colectiv. Ati dovada de compasiune, generozitate si omenie, iar eu, in calitate de primar general, in numele bucurestenilor, va multumesc. Permiteti-mi ca astazi, in numele cetatenilor din Bucuresti, sa va acord titlul de ambasador onorific al Bucurestiului si, totodata, sa va asigur de respectul si pretuirea noastra”, a spus Razvan Sava, primarului general interimar al Capitalei.

“Vreau sa va spun ca am implinit 66 de ani si sunt indragostit, din nou, de Romania. Vreau sa va spun ca am calatorit in intreaga lume, dar primirea pe care am avut-o aici, in Romania, inca din primul moment, a fost incredibila", a afirmat Andre Rieu.

El a completat ca a simtit “o caldura nemaipomenita” la fiecare dintre cele sapte concerte sustinute in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Andre Rieu a lansat in aceasta dupa-amiaza DVD-ul “Live in Bucuresti”, urmand ca toate fondurile din vanzarea acestuia sa fie donate pentru sustinerea familiilor victimelor incendiului de la clubul Colectiv.

DVD-ul poate fi cumparat in reteaua magazinelor Carrefour din toata tara si costa 49,9 lei. Pe coperta acestuia este scris “Cumparand acest DVD, sustinem victimele din Club Colectiv”.

Andre Rieu a precizat ca va reveni sa cante la Bucuresti in luna iunie a anului viitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului