Vedete din Romania

#sarcina andreea balan # copil andreea balan #Andreea Balan insarcinata #andreea balan

Andreea Balan, din nou mamica? Prima declaratie despre sarcina!

Andreea Balan si George Burcea s-au intors dintr-o vacanta de vis, in Mexic, si sunt mai fericiti ca niciodata. Cei doi s-au relaxat si s-au intors cu forte proaspete.

La intoarcere Andrea Balan a declarat ca isi mai doreste un copil si ca lucreaza din greu la acest lucru. Tocmai din acest motiv cei Andreea si George au plecat in vacanta fara fetita lor, Ella.

"Ne bucuram ca am ajuns. Trebuia sa ajungem mai devreme. Am venit cu trei avioane. In fiecare ianuarie merg la soare. Ianuarie e concediu nostru. Noi artistii si producatorii plecam in vacanta in ianuarie. Alegem destinatii cat mai indepartate. Ne-a fost foarte dor de Ella. A fost cea mai lunga perioada. Creste si incepe sa ne simta lipsa. Pe la doi ani n-o sa mai putem pleca deloc. Am facut tot timpul facetime sa o vedem. I-am cumparat Ellei jucarii. Noi ne dorim inca un copil. Nu e vorba doar de vacanta, noi ne dorim de cateva luni bune. Nu mai e atat de usor ca la 20 de ani", a declarat Andreea Balan pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului