Vedete din Romania

#clinica #machiaj semipermanent #tatuaj #andreea balan

Andreea Balan isi tatueaza buzele si sprancenele de ani buni

Andreea Balan a fost surprinsa de paparazzi Cancan la plecarea dintr-o clinica unde si-a reinnoit tatuajele permanente la buze si sprancene . Cu fata rosie si umflata, solista are de asteptat o saptamana inainte de rezultatul final.

Cantareata vrea buze mai groase, dar nu apeleaza la injectii cu acid hialuronic . De cand a implinit 18 ani, Andreea se tatueaza o data la doi ani. Pe langa conturul buzelor, ea vrea si forma pentru sprancene.

"Mi-am tatuat buzele si sprancenele. Nu o fac de moft, o fac de nevoie. Cu ajutorul conturului imi fac buzele sa para mai groase, iar in ceea ce priveste sprancenele am folosit acest procedeu pentru a le schimba forma si a le da una care sa-mi avantajeze fizionomia. Rezultatul final nu este cel din fotografii. Acolo interventia era foarte proaspata si in zona tatuata incepuse deja sa se formeze o coaja", a spus Andreea pentru Cancan.

Andreea a ales sa-si tatueze si ambele sprancene in acelasi timp pentru a rari vizitele necesare la cabinetul de cosmetica . Tratamentul a costat-o 1.000 lei pe solista.

Desi e multumita de reducerea timpului de machiaj datorita tatuajelor, ea nu ar indrazni sa aplice acelasi procedeu si la pleoape: "Este o zona foarte sensibila si Doamne fereste! de vreun accident".

 

Citeste si

Machiajul semipermanent, frumusete de durata

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului