Vedete din Romania

Andreea Banica nedespartita de catel

Andreea Banica a devenit o vedeteta nedespartita de patrupedul ei. Solista nu incearca sa copieze moda hollywoodiana, insa pur si simplu nu are cu cine sa-si lase acasa animalutul. Puiul de Yorkshire, acum in varsta de cinci luni, pe care l-a primit de la iubitul sau, cu ocazia sarbatorilor de iarna, se numeste Nino. Inca din prima zi, Andreea si patrupedul au devenit nedespartiti , in ciuda programului haotic pe care cantareata il are, relateaza Click.

Ca pe propriul copil

Atunci cand se afla acasa, blonda il plimba in fiecare zi, il perie , il rasfata si il ingrijeste ca pe propriul copil. Mai mult, la numai cateva luni Nino se poate mandri cu faptul ca a vizitat aproape toate orasele din tara, pentru ca Andreea si Lucian il iau tot timpul in turnee. In plus, el s-a rasfatat pe partia de schi din Austria. “Este foarte cuminte. Sta in pungulita lui, e baiat civilizat. Nici mobila nu o roade. Numai ca o mai trage pe Andreea de sani sau de picioare”, a declarat Lucian in ultima editie Click.

Noi oportunitati

Recent plecata din ograda postului Romantica, cantareata isi pregateste revenirea pe micile ecrane. Deocamdata, nu a semnat nici un contract, insa poarta discutii avansate cu cateva posturi tv pentru o emisiune de divertisment. foto :Click Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare