Vedete din Romania

#operatie #botez #andreea banica

Andreea Banica, operatie dupa botez

Andreea Banica a trecut de la petrecere la spital. Dupa ce duminica a petrecut la botezul fiicei ei, Andreea a ajuns la spital pentru o operatie la picior, incercand sa scape de o infectie care o deranja de aproape doua saptamani.

Inaintea Festivalului Callatis ssolista -a ales cu o infectie la picior, care nu a cedat la tratament. “Inainte de Festivalul de la Callatis am fost la un salon de infrumusetare din Mangalia. Din pacate, pedichiurista m-a ciupit cu foarfeca la degetul mare de la piciorul stang si m-am infectat ”, a declarat Andreea, pentru Click!.

Astfel ca atat la festival, cat si la botez, cantareata a trebuit sa stranga din dinti si sa stea cu piciorul infectat in pantofii eleganti, cu toc de 14 centimetri. Acest lucru s-a intamplat pana la sosirea tuturor invitatilor, dupa doua ore de petrecere, Andreea schimbandu-si incaltarile cu o pereche de sandale comode, care nu ii mai apasau peste degetul infectat.

La spital dupa petrecere

Dupa petrecere insa, solista a trebuit sa ajunga la spital pentru a se opera la picior. “Am luat antibiotice, dar nu si-au facut efectul, asa ca am mers ieri de urgenta la spital, pentru operatie!”, a declarat solista pentru Click!.

Potrivit presei mondene, la petrecerea de botez a micutei Sofia Maria au fost 150 de invitati, zeci de trandafiri albi, artificii si multa muzica. Unul dintre momentele de amintit din timpul petrecerii a fost cel in care Lucian Mitrea a cantat o melodie populara.

La insistentele prietenilor, el a pus mana pe microfon si a interpretat refrenul melodiei "Pusca si cureaua lata", adaptandu-l insa la ultimele zvonuri care au circulat despre el: "Pusca si cureaua lata,/ la masaj am fost o singura data!", replica ce a provocat hohote de ras in randul invitatilor.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului