Vedete din Romania

Andreea Esca are o mama cool

Prezentatoarea principalului jurnal de stiri al postului Pro TV se poate lauda cu o copilarie plina de aventuri, care a continuat si in perioada liceului, povesteste Cancan. Tot atunci, Andreea Esca a descoperit ca are o mama "de gasca". Pe vremea cand era doar o adolescenta, jurnalista a intrat intr-un grup format din oameni care scriau, recitau si regizau. Locul de intalnire al micului cenaclu literar era o cafenea cu circuit inchis din Facultatea de Litere. Acolo, vedeta Pro TV si prietenii sai mergeau pentru a asculta The Beatles si pentru a lectura fiecare operele proprii.

A ramas inauntru

Toate bune si frumoase, pana intr-o seara, cand liceenii s-au intins cu vorba pana la ora unu noaptea, iar portarul i-a inchis in cladire. "Eram disperati . Voiam sa sarim de la primul etaj, unde erau geamuri, dar era prea mare distanta. Noroc ca am gasit un telefon la poarta si am sunat-o pe mama care a venit sa ne salveze”, povesteste Andreea Esca.

Mama salvoatoare

“A parcat Dacia noastra rosie, lipita de zidul Universitatii in partea dinspre Arhitectura si am sarit toti, unul cate unul pe masina, si de acolo jos. Super fun, iar mama mea a fost declarata drept "cea mai cool mama", chiar daca nu exista aceasta expresie pe atunci", a mai adaugat in ultimul numar al revistei "The One". Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare