Vedete din Romania

#relatie alexa #alexia si mario #Alexia #andreea esca

Andreea Esca si Alex Velea se incuscresc! Iata cu cine se iubeste Alexia, fiica stiristei

Andreea Esca are o fiica superba, ce a devenit o adevarata domnisoara. Alexia, aflata deja la varsta de 16 ani are un iubit celebru. Se pare ca relatia celor doi este cat se poate de serioasa, iar stirista de la pro este pe cale sa se incuscreasca cu Alex Velea.

 

Alexia, fiica Andreei Esca se afla intr-o relatie serioasa cu nimeni altul decat Mario Fresh, pe numele sau real Mario Galateanu, pe care Alex Velea l-a luat ca si copil de suflet. Tanarul a devenit cunoscut in anul 2011, cand a ajuns in semifinale la celebrul show de televiziune "Romanii au talent".

Solistul a reusit sa-i fure inima alexiei, care posteaza numeroase imagini pe site-urile de socializare, in care apare in ipostaze tandre alaturi de Mario.

De curand tanara a postat o imagine in care ea si Mario stau imbratisati si se saruta cu foc, semn ca relatia dintre ei este una cat se poate de apropiata. Imaginea este insotita si de un mesaj de dragoste emotionant: "La multi ani, iubirea mea", a scris aceasta in dreptul pozei. Solistul a raspuns rapid, cu cateva inimioare plasate in sectiunea de comentarii, doar sentimentul este reciproc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului