Vedete din Romania

#cristi mitrea #vedete intern #andreea mantea #showbiz #sarcina Andreea Mantea

Andreea Mantea, gravida si singura. Ce decizie a luat bruneta!

E gravida in patru luni si jumatate, dar, in ciuda aparentelor, e o femeie puternica si considera ca se poate descurca si singura. Andreea Mantea s-a despartit de Cristi Mitrea, dar spune ca nu il va priva pe acesta de prezenta copilului sau.

"Au fost sentimente puternice, inca mai sunt, dar nu ne intelegem. Pentru binele acestei sarcini, am decis sa nu mai fim impreuna. Am incercat cand am aflat ca sunt insarcinata. Acestui copil nu ii va lipsi nici atentia mamei, nici atentia tatalui. Nu spune nimeni ca eu o sa raman calugarita", a marturisit Andreea la emisiunea "Un show pacatos.

Sursa foto: libertatea.ro

Desi nu stie inca daca va avea fata sau baiat, bruneta i-a ales deja un nume. "Daca o sa fie baietel, m-am gandit la David, iar daca e fata, Maria o sa o cheme. Al doilea nume sa-l aleaga tatal", a declarat Andreea.



Fosta "Burlacita" spune ca sarcina si-a spus cuvantul pe trupul sau, dar spera ca dupa ce va naste isi va reveni rapid la formele care au consacrat-o. "M-am ingrasat foarte mult. Am facut vergeturi, nu mai sunt sexy deloc", a marturisit bruneta in emisiunea TV.

CITESTE SI:

Salvat de dragostea mamei. Povestea uimitoare a copilului cat o palma
S-a descoperit care e momentul ideal in care sa te lasi de fumat!

Iata ce sotii frumoase ascund acasa barbatii celebri!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului