Vedete din Romania

Andreea Mantea, partenera cu Mircea Radu

In timp ce colegii de emisiune, Razvan si Dani , vor intra in vacanta, luna viitoare, Andreea Mantea va ramane pe baricade pentru a prezenta, deja binecunoscuta emisiune "Noaptea erorilor", povesteste Compact.

Interesant este ca frumoasa bruneta era cat se poate de convinsa ca propunerea de a prezenta show-ul alaturi de Mircea Radu este o mare pacaleala care ii este jucata tocmai pentru a fi difuzata la "Noaptea erorilor".

Filmari in fiecare zi

Filmarile vor avea loc in fiecare zi din saptamana, cu exceptia weekendurilor, de dupa amiaza pana noaptea tarziu, sustine Cancan.

De altfel, toti oamenii de televiziune care au lucrat la productiile lui Valeriu Lazarov au declarat ca ritmul de lucru al producatorilor este absolut infernal, multi plangandu-se ca plecau de la studio si la ora patru dimineata.

Andreea este extrem de incantata de aceasta provocare, cu atat mai mult cu cat ea se declara un fan adevarat al emisiunii " Din dragoste ".

 

Foto: Compact

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare