Vedete din Romania

# andreea mantea iubit #Andreea Mantea copil # Cristian Mitrea #andreea mantea

Andreea Mantea, primele declaratii despre impacarea cu tatal fiului sau

Andreea Mantea si Cristian Mitrea, barbatul cu care vedeta are un copil, s-au impacat, dupa ce ani la rand nu si-au vorbit.

Desi urmau sa aiba un copil impreuna, Andreea Mantea si Cristian Mitrea au decis sa puna punct relatiei lor. Pe atunci, Andreea Mantea era insarcinata in sase luni. Si-a dorit enorm sa aiba un copil, asa ca nu ar fi renuntat la sarcina sub nicio forma.

David a venit ca o minune in viata Andreei Mantea, mai ales ca medicii ii spusesera ca nu va putea avea niciodata copii. Mai mult, doctorii o suspectau pe realizatoarea TV de cancer ovarian.

S-a rugat enorm si Dumnezeu i-a dat aceasta minune in viata ei. L-a crescut singura pe David si a facut orice pentru baietelul sau. Tot de dragul copilului, Andreea s-a impacat cu Cristian Mitrea si au o relatie normala, de parinti.

Sunt momente și momente. Sunt unele în care clachezi, ești obosită și te gândești că unul este suficient. Dar când îl vezi cât este de dulce, de drăguț, te gândești că îți mai dorești unul. Cumva îl las pe Dumnezeu să decidă pentru mine, la fel că în cazul lui David. Dacă îmi e scris să mai am unul, cu siguranță va fi o bucurie. Dacă nu, nu. Nu-mi fac planuri în acest sens.
Întâlnirile lor sunt absolut normale, că între un tată și fiu. Sunt frumoase, sensibile, haioase. Petrec timp de calitate împreună”, a declarat Andreea Mantea pentru viva.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare