Vedete din Romania

#despartire #cuplu #vocea romaniei #Stefan Stan #confidente

Andreea Mantea si Stefan Stan, cel mai nou cuplu al momentului

Andreea Mantea si fostul castigator de la "Vocea Romaniei", Stefan Stan, formeaza unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul autohton.

Povestea dintre cele doua vedete a inceput cu aproximativ o luna in urma, dupa ce prezentatoarea TV s-a despartit de fostul sau iubit, Robert. Andreea Mantea a descoperit ca Robert i-a fost infidel si a decis sa puna capat relatiei cu acesta, iar dupa acest moment s-a apropiat foarte mult de Stefan Stan, care in scurt timp s-a transformat in confidentul sau. De aici si pana la debutul unei povesti de iubire nu a mai fost decat un singur pas.

Indragostitii s-au afisat pentru prima data in public in noaptea de Revelion, la Targu-Jiu, unde Stefan Stan a sustinut un concert.

Artistul sustine ca este foarte fericit alaturi de noua sa iubita si marturiseste ca traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa.

"Am asteptat 35 de ani ca sa ma pot simti complet si fericit. Traiesc cel mai frumos inceput cu putinta", a declarat Stefan Stan.

Sursa foto: bzi.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului