Vedete din Romania

#incepere scoala #inceput de an scolar #fani #andreea marin #violeta #scoala

Andreea Marin a starnit revolta fanilor! Gestul care i-a intrigat pe acestia

Andreea Marin are parte de motii mari astazi. Fiica ei, Violeta, a inceput scoala. Cu acest prilej, vedeta a postat pe contul personal de Facebook o imagine in care apar mai multi copii, la festivitatea de deschidere a scolii.

 

"Prima zi de scoala! Ce forfota si ce emotie frumoasa! Prin copiii nostri, suntem si noi din nou copii", a scris Andreea Marin, pe pagina personala de Facebook.

Motivul care i-a intrigat pe fani, este faptul ca vedeta a ales pentru fiica ei o scoala privata. Mai mult, acestia i-au atras atentia in nenumarate randuri ca scoala incepe pe 12 septembrie nu pe 29 august.

Vedeta i-a lamurit in schimb ca pentru unele intitutii cursurile incep mai devreme, lucru care i-a revoltat pe acestia si au lasat multe comentarii rautaciose precum: "Adica unele scoli… de lux. Ca doar ne permitem…", "Ce nu intelegeti, fata Andreei Marin merge la scoala particulara, daca isi permite doamna. Particularii va jumulesc de bani, crezi ca va fi mai inteligenta?" si "Noi traim in rând cu lumea, numai bogatasii au bani de scoli private… Noi ne ducem copiii la scolile de stat… si acolo avem dascali foarte buni", i-au scris internautii.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului