Vedete din Romania

#Andreea Marin violente #Andreea Marin divort #Andreea Marin agresata #andreea marin

Andreea Marin, agresata fizic de Tuncay Ozturk?

Motivul divortului Andreei Marin de Tuncay Ozturk starneste in continuare curiozitatea fanilor! Roxana Iliescu, o buna prietena a Zanei, sustine ca Andreea Marin ar fi cunoscut „violenta” si „abuzul fizic” in timpul casatoriei cu fizioterapeutul turc.


Pe blogul personal, Roxana Iliescu si-a spus parerea cu privire la sotul cu numarul 3 al Andreei Marin.

“Wow!!! Clar se naste un nou editorialist!! Ca si in cazul primei postari post divort, ma intreb daca anii petrecuti cu Andreea i-au folosit ca inspiratie pentru conceperea textelor de PR sau acest talent innascut i-a servit in operatiunea de “vrajire” a zanei? Este evident o intrebare retorica. Ce-mi ramane in minte este zicala “cine se scuza se acuza” si zau, iar am avut tentatia de a-i “umbla” pe text inspre domolire.

 Ca deh, cine se da sfant, agita spiritele inutil. MAI AVEM UN PIC SI AFLAM TOT ADEVARUL…Ceea ce s-a intamplat mintenas, Andreea amendand prompt bataia cu pumnii in piept a viitorului fost sot. Evident, tot pe reteaua de socializare:“Nu esti ceea ce faci pentru bani, esti insa ceea ce faci pentru dragoste. Unii oameni nu ar trebui sa rosteasca macar cuvantul „onoare”, inainte sa se priveasca cinstit in oglinda. Daca zidurile ar putea vorbi… Cand nu faci nimic pentru ceea ce tu numesti „iubire”, te definesti si arati cine esti. In rest, mult zgomot, si doar atat.”OUCH!!!! Asta a durut mai mult decat cererea de divort si toate iesirile Andreei Marin din ultimul timp la un loc!

Am citit din nou, cu atentie, postarea lui ca sa gasesc ce ar fi putut sa o scoata din calmul ei… ”moldovenesc” pe Andreea. Un posibil raspuns l-am gasit in cuvintele ei… Nu vorbeste nici acum de violenta, nu vorbeste de abuz fizic, vorbeste de lipsa de onoare si interes financiar pus deasupra sentimentelor. E acelasi discurs ca acela din hartia depusa la Tribunal.

Bine, dar atunci de ce nu spune tot adevarul? Poate pentru ca inca mai crede in rufe spalate in familie. Si atunci de ce nu tace? Poate pentru ca ranile sunt inca proaspete si hainele imaculate si scrobite imbracate de viitorul fost o fac sa sangereze din nou…Flerul meu de ziarist isi freaca mainile si spune – A-haaaa!, mai avem un pic si aflam tot adevarul!! Inca o declaratie “tarzaniana” din partea terapeutului si Andreea va vorbi cu subiect si predicat!

Sufletul meu de femeie insa se strange si isi doreste sa nu se ajunga pana acolo… Mi-e teama de inca o poveste dureroasa, plina de lucruri absurde si atat de mici incat nu ar avea ce sa caute intr-o relatie pornita din dragoste…”, a scris Roxana Iliescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare