Vedete din Romania

#show dans #vedete intern #showbiz #andreea marin #mihaela radulescu

Andreea Marin, angajata cu acordul Mihaelei Radulescu

Din rivale, colege de emisiune! Aceasta este noua postura in care le vom vedea pe Andreea Marin si Mihaela Radulescu in aceasta primavara! Una va fi jurata, iar cealalta – prezentatoare in cadrul noului show de dans de la PRO TV.

Prima care a vorbit despre aceasta colaborare a fost diva de la Monaco.

”Stii intalnirile alea la nivel inalt, unde presedintii de state isi dau mana, zambesc larg, dar doar pentru camere ? Cam asa va fi. O sa ne distram sigur. Dar ce conteaza cel mai mult e show-ul de pe scena, acolo va fi fantastic. Un show grandios, in direct, pe care ma bucur sa-l conduc ca prezentator. Eu fac mereu diferenta intre munca si… restul intamplarilor de viata. Joc in liga profesionistilor de multi ani, stiu sa-mi fac meseria perfect”, a declarat Mihaela Radulescu pentru libertatea.ro.

Tot Mihaela Radulescu a fost cea care si-a dat acordul pentru ca “Zana” sa fie jurat in cadrul show-ului pe care il va prezenta.

 

“Am fost intrebata daca sunt de acord. Evident, am zis da fara rezerve. La munca sunt colega perfecta, acolo nu e nevoie sa fim si prieteni, ci sa tragem toti in aceeasi directie, musai a succesului profesional. Eu asa am vazut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciata si respectata de toti cei cu care am lucrat si lucrez”, a mai spus Mihaela Radulescu pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului