Vedete din Romania

#vedete intern #pro tv #stefan banica #sfaturi #andreea marin

Andreea Marin apeleaza la Stefan Banica: "Ne-am sfatuit…"

PRO TV ii aduce pe Andreea Marin si Stefan Banica mai aproape. Cei doi au vorbit despre emisiunea pe care Andreea o jurizeaza la PRO TV alaturi de Mihai Petre, Folorin Calinescu si Gigi Caciuleanu.

Bruneta a marturisit ca si ea si-a sustinut fostul sot cand a prezentat emisiunea "Dansez pentru tine", difuzata tot de PRO TV.

"Da, i-am spus acest lucru. Am fost alaturi de el in anii in care a prezentat o emisiune similara, ne-am sfatuit, cred in calitatile lui ca artist si profesionist. Impartasim cea mai frumoasa grija pe care un parinte o poate avea: cea pentru copilul nostru, nu vad nimic nepotrivit in a-i cere o opinie la nevoie", a declarat Andreea Marin pentru adpm.ro.

Diva nu este ingrijorata nici de faptul ca urmeaza sa lucreze alaturi de rivala sa Mihaela Raduleascu, si priveste situatia cu maturitate.

"Nu ne-am intalnit inca, dar din perspectiva mea va puteti astepta doar la normalitate, maturitate si profesionalism. Nu stiu ce vor sa vada altii, dar stiu ce pot eu sa ofer: eleganta in atitudine si concentrare pe ce am eu de facut. Rolul juratilor e foarte important in acest show si imi asum faptul ca prioritatea mea e sa-mi canalizez atentia asupra concurentilor si sa comunic bine cu juriul. Fiecare om din aceasta echipa mare, sunt convinsa, va pune umarul pentru ca, impreuna, sa cream un succes", a mai adaugat vedeta.

Sursa foto: ele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare