Vedete din Romania

#Andreea Marin Surprize # andreea marin salariu #andreea marin

Andreea Marin: “Aveam un singur sacou”. Ce salariu incasa la “Surprize, surprize”

Zana nu a avut o viata deloc usoara, in ciuda aparentelor. Andreea Marin marturiseste ca a trecut prin momentele dificile la inceputul carierei sale.

“Am vrut sa fiu invaţatoare, apoi medic, insa niciunul dintre visele copilariei nu s-a transpus in realitate. Eu am facut matematica-fizica şi mai tarziu informatica la facultatea din Iaşi. Parinţii mei erau ingineri şi eu aveam un drum tot ca inginer. Am luat-o de la zero. Cu interviuri facute pe strada, am invaţat totul de la inceput. Nu ţin minte exact salariul in bani, dar pot sa spun ca eram platita cu jumatate de norma, salariul era şi aşa mic. Puteam sa-mi cumpar pe luna doar o sticla de suc accidulat, pe care azi nu-l mai beau, şi sa-mi platesc taxiul de la camin pana la munca, dus intors, pentru ca voiam sa fiu eleganta. Eram o doamna şi imi doream sa merg pe tocuri. Aveam un singur sacou. Nu aveam nimic scump, nu-mi permiteam sa port nimic scump. in timp am evoluat, dar nu neaparat ca şi buget (...) Am ramas fara bani de la o luna la alta de foarte multe ori. Eu nu am fost platita bine, in ciuda impresiei generale pana departe, eram chiar la Surprize. Pana nu am inceput sa fiu directorul acestui program nu am inceput sa fiu platita bine, sa ne inţelegem bine! Eram imbracata bine doar la emisiune”, a declarat Andreea Marin intr-un interviu pentru pentru Kanal D.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare