In topul realizat de revista "Reader's Digest", Nadia Comaneci a iesit pe primul loc intre "Cei mai de incredere romani". Andreea Marin Banica a urcat in clasament cu douazeci si cinci de locuri fata de anul trecut.

Nadia Comaneci, Alexandru Arsinel , Stela Popescu, Draga Olteanu Matei si Florin Piersic s-au clasat pe primele locuri in topul increderii romanilor . Nadia este premianta sondajului in al doilea an consecutiv.

Andreea Marin Banica a avut o crestere spectaculoasa in preferinte fata de anul trecut. Daca in topul precedent, ea s-a clasat pe pozitia 73, acum a urcat la 48. Si Stefan Banica Jr. a urcat opt pozitii in noul clasament, de la 50 la 42.

Dupa divortul puternic mediatizat si relatia cu Dani Otil, Mihaela Radulescu, a crescut si ea in preferintele romanilor, dar nu cu mult. Ascensiunea ei a fost de numai 5 locuri si a ocupat locul 55 in top.

"Toti dispun de notorietate, sunt perceputi ca persoane care au reusit, nu sunt personalitati conflictuale si nu au aparut in presa ca oameni care cauta sa obtina beneficii personale din afaceri dubioase", a explicat optiunea romanilor Bogdan Voicu, cercetator in cadrul Institutului pentru Calitatea Vietii , conform Libertatea.

  •   2009-01-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii