Vedete din Romania

Andreea Marin Banica nu plateste Acasa.ro pentru blog

Acasa.ro a trimis un drept la replica cotidianului Atac dupa ce publicatia de scandal a publicat luni un articol in care autorul spunea ca Andreea Marin ar plati catre compania Acasa Media o suma de cateva mii de euro pentru blogul //andreeamarinbanica.acasa.ro.

Astfel, ziarul Atac a scris in editia din 7 aprilie ca Andreea ar plati 5.000 de euro pentru a-si expune, citam, “frustrarile” pe blogul de pe Acasa .ro, afirmatie in legatura cu care portalul Acasa.ro precizeaza ca “Andreea Marin Banica nu plateste 5.000 de euro pentru a avea blog pe portalul de lifesyle Acasa.ro si nici o alta suma, iar acest lucru reiese foarte clar din contractul pe care Acasa Media l-a semnat cu Andreea”, lucru care face materialul publicat astazi in Atac “o speculatie hazardata care nu are nici cea mai mica legatura cu faptele”.

Acasa.ro mai precizeaza faptul ca “scopul proiectului Andreei Marin Banica@Acasa.ro nu a fost de a gazdui “frustrarile” insinuate tendentios de cotidianul Atac in articolul la care facem referire, ci acela de a o aduce pe Andreea mai aproape de public si sa ii dam Andreei posibilitatea sa se exprime liber in spatiul inedit si necenzurabil pe care il reprezinta Internetul”.

Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 2,5 milioane de vizitatori lunar si peste 300.000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 12 newslettere la peste 150.000 de abonati.

Conform informatiilor Trafic.ro, Acasa.ro ocupa prima pozitie in clasamentul portalurilor din Romania, incepand cu luna decembrie 2007 si locul 10 in clasamentul general al site-urilor.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare