Vedete din Romania

# andreea marin vacante # andreea marin salariu #andreea marin

Andreea Marin, criticata dur: "De unde atata banet pe tine"

Andreea Marin parca a inflorit dupa divortul de fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk. Realizatoarea TV a revenit pe micul ecran si a inceput sa calatoreasca foarte des.

Din fiecare vacanta pe care o face, "Zana" posteaza imagini pe retelele de socializare. In loc sa o felicite, unii dintre admiratorii vedetei s-au aratat contrariati de faptul ca aceasta afiseaza opulenta si se intreaba de unde are atatia bani sa calatoreasca.

„Mai, Andreea, dar nu inteleg de unde atata banet, atat de mult lux pe tine… nu inteleg, altii muncesc o viata si nu ies din tara o data si tu te lafai in lux, de serviciu nu prea te stiu, sa ai o profesie clara”, i-a scris utilizatoarea Andreei Marin, scrie cancan.ro.

 

"De unde atata banet, atat de mult lux pe tine... nu inteleg!" O femeie a luat-o la rost pe ANDREEA MARIN, insa si-a primit replica! 

 

 „Nu e nevoie sa traiesti in lux pentru a calatori. O poti face prin natura muncii tale, care e o alegere. Dar daca nu stii sa vorbesti civilizat, sa respecti oamenii din jur si sa iti pastrezi bunul simt, atunci sansele sa ai o viata asa cum vad ca ti-o doresti scad considerabil”, i-a replicat „Zana” utilizatoarei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului